СВЕТЛОРЕГУЛАТОР/LIGHT REGULATOR
ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЯ
VIDEO CLIP
Чували ли сте, че можете с дистанционно да светвате или загасвате осветлението в стаята, знаете ли, че с дистанционното на телевизора може да намалявате или увеличавате постепенно силата, с която крушката в стаята свети?

Ново и революционно решение, гарантиращо вашето удобство и комфорт. Светлорегулатора използва модерна технология и възможностите на микропроцесорната електроника, за да ви осигури един елегантен и изключително удобен контрол на осветлението в дома, вилата или офиса. Светлорегулатора ще ви служи вярно, за да се наслаждавате на светлината в най-удобната и красива форма. Никога повече няма да се препъвате в тъмното и да търсите пипнешком ключа за осветлението.
Светлорегулатора е предназначен за включване, изключване и регулиране на силата на светене на лампи с нажежаема спирала – електрически крушки.


Светлорегулатора има изключителни предимства:

  • пести електроенергия като регулира мощността на лампите според личните желания и потребности;

  • удължава многократно живота на лампите като ги прави практически вечни. Никога няма да чуете неприятния пукот на изгаряща при включване лампа, защото ако ползвате светлорегулатора, това е невъзможно;

  • Със светлорегулатора ще регулирате плавно, без резки степени силата на осветлението, а вградената запомняща функция ще направи вечерта ви още по-приятна. Осветлението ще се включва със силата, която сте избрали при последното регулиране.

  • Използвайки най-близкото до вас дистанционно ще настроите най-приятното за вас осветление без никакво усилие.

  • Светлорегулатора има още една уникална функция – вградения режим ОХРАНА. Ако отсъствате за по-продължително време от жилището си, осветлението ще се включва и изключва периодично, като по този начин имитира присъствието ви в дома. Така крадците никога няма да изберат вашето жилище, защото ще изглежда, че сте си в къщи.

Светлорегулатора се монтира на мястото на обикновения ключ, в стандартните конзолни кутии на инсталацията, както при обикновените ключове за осветление чрез шипове и винтове.

Предлагаме ви светлорегулатора в 3 цвята. Изберете този, който ще подхожда най-добре цветово на интериора в дома ви.
Светлорегулатора ЕG 400 е предназначен да управлява товари с мощност до 400W. Той може да да се управлява от произволно дистанционно за битова апаратура – например дистанционното на телевизора или видеото. С тези дистанционни може да светвате и изгасяте осветлението, както и да го регулирате – да го увеличавате постепенно или да го намалявате.

Светлорегулатора ще ви осигури спокойствие, домашен комфорт и икономичност. И най-важното – само със светлорегулатора ползвате функцията ОХРАНА и можете да сте спокойни като отсъствате от дома. Можете да монтирате светлорегулатора навсякъде – в дневната, хола, детската или спалнята, на вилата или дори в офиса. Така ще спестите електроенергия. Той ще ви създаде незаменимо удобство, а комфортната обстановка у дома ще ви гарантира спокойствие и приятна почивка.